menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Vichy Dercos energetski šampon protiv opadanja kose

Vichy Dercos energetski šampon protiv opadanja kose

Šifra proizvoda: 15877

Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose.

Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuje apoteka i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa.
Laboratorije Vichy Vam predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova. *testovi in vitro.

 

Za muškarce i žene koji imaju problema sa slabim ili jačim opadanjem kose. Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose.

Količina
200 ml
1.480,00 RSD

NAČIN UPOTREBE

Šampon za čestu upotrebu.

DEJSTVO

Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuje apoteka i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa. Laboratorije Vichy Vam predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova. *testovi in vitro. Kosi se vraćaju snaga i vitalnost od korena do vrhova. Jača kosa: kod 89% osoba. Revitalizovana kosa: kod 90% osoba.

SASTAV

AQUA / WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - CITRIC ACID - DISODIUM COCOAMPHODIACETATE - GLYCOL DISTEARATE - AMMONIUM HYDROXIDE - CARBOMER - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - DISODIUM RICINOLEAMIDO MEA-SULFOSUCCINATE - HEXYLENE GLYCOL - NIACINAMIDE - PANTHENOL - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - POLYQUATERNIUM-10 - PROPYLENE GLYCOL - PYRIDOXINE HCl - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - PARFUM / FRAGRANCE

 

 

Njegova hipoalergena formula ne sadrži parabene.

Njegova efikasnost je dokazana pod dermatološkim nadzorom.