menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Vichy Dercos energetski šampon protiv opadanja kose

Vichy Dercos energetski šampon protiv opadanja kose

Šifra proizvoda: 15877

Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose.

Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuje apoteka i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa.
Laboratorije Vichy Vam predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova. *testovi in vitro.

 

Za muškarce i žene koji imaju problema sa slabim ili jačim opadanjem kose. Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose.

Pakovanje:
Boca
Količina
200 ml
Tip preparata:
Šampon
1.425,00 RSD

NAČIN UPOTREBE

Šampon za čestu upotrebu.

DEJSTVO

Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuje apoteka i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa. Laboratorije Vichy Vam predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova. *testovi in vitro. Kosi se vraćaju snaga i vitalnost od korena do vrhova. Jača kosa: kod 89% osoba. Revitalizovana kosa: kod 90% osoba.

SASTAV

AQUA / WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - CITRIC ACID - DISODIUM COCOAMPHODIACETATE - GLYCOL DISTEARATE - AMMONIUM HYDROXIDE - CARBOMER - DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE - DISODIUM RICINOLEAMIDO MEA-SULFOSUCCINATE - HEXYLENE GLYCOL - NIACINAMIDE - PANTHENOL - PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - POLYQUATERNIUM-10 - PROPYLENE GLYCOL - PYRIDOXINE HCl - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - PARFUM / FRAGRANCE

 

 

Njegova hipoalergena formula ne sadrži parabene.

Njegova efikasnost je dokazana pod dermatološkim nadzorom.