menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Vichy Normaderm Rutina krema 50ml + gel 400ml + poklon Dermablend SOS Cover stik + besplatna poštarina
  • Vichy Normaderm Rutina krema 50ml + gel 400ml + poklon Dermablend SOS Cover stik + besplatna poštarina

Vichy Normaderm Rutina krema 50ml + gel 400ml + poklon Dermablend SOS Cover stik + besplatna poštarina

Šifra proizvoda: 4204

Vichy predstavlja paket Normaderm Rutina koji sadrži Vichy Normaderm Phytosolution gel 400ml i Vichy Normaderm Phytosultion kremu 50ml. 

Za potpunu negu Vichy i apoteka Srbotrade Vam poklanjaju Vichy Dermablend SOS Cover stik uz kupovinu Normaderm rutine kao i besplatnu poštarinu.
 

Količina
3.408,19 RSD

NAČIN UPOTREBE

Vichy Normderm kremu nanositi ujutru i uveče na prethodno očišćeno lice Vichy Normaderm gelom.

DEJSTVO

Vichy Normderm Phytosolution krema:

Hidratantna nega za masnu i kožu sklonu aknama osnažena dermokozmetičkim sastojcima prirodnog porekla sa dvostrukom efikasnošću na kožu - pročišćuje i koriguje bubuljice, mitesere i pigmentacijske fleke i 24-časovna hidratacija, reguliše sebum i smanjuje vidljivot pora. Obnavlja kožu, jača funkciju barijere protiv spoljašnjih štetnih uticaja.
rlo lagana tekstura na bazi vode koja sprečava začepljenje pora, lagano klizi po koži i brzo se upija. Ne ostavlja masni trag.

 

Vichy Normaderm Phytosolution gel:

Novi gel za čišćenje za masnu i kožu sklonu aknama, obogaćen mineralima i probiotičkim derivatima, efikasno uklanja prljavštinu, prašinu i čestice zagađenja već prilikom prvog korišćenja.Koža je u trenu matirana i manje se masti tokom dana.Proširene pore su smanjene, a miteseri su manje vidljivi.