menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Vichy Neovadiol Magistral hranljivi balzam za gustinu kože
  • Vichy Neovadiol Magistral hranljivi balzam za gustinu kože

Vichy Neovadiol Magistral hranljivi balzam za gustinu kože

Šifra proizvoda: 24961

Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože.

Pakovanje:
Kutijica
Količina
50 ml
Tip preparata:
Balzam
3.268,13 RSD

NAČIN UPOTREBE

Nanositi svakog dana ujutru i/ili uveče

DEJSTVO

TEHNOLOGIJA REKONSTRUKCIJE TKIVA + OBNAVLJAJUĆA VITALNA ULJA: Više od 30 godina ekspertize iz oblasti tkivnog inženjeringa omogućilo je Vichy laboratorijama da stvore tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja može da obnovi gustinu kože*. *test in vitro Ova inovacija je bila moguća zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: Proteic Gf-a koji stimuliše faktore rasta, proteine neophodne za strukturu rekonstrukciju tkiva, i Pro-Xylan koji ojačava vezivna tkiva, rezervoare faktora rasta. Kako bi odgovorile na potrebe zrele kože Vichy laboratorije su aktivne sastojke za rekonstrukciju tkiva udružile sa novom generacijom vitalnih obnavljajućih ulja. Pored njihovih hranljivih svojstava, ona pospešuju i rekonstrukciju kože zahvaljujući izuzetnom bogatstvu u omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih istinskih pozitivnih osobina za negu: umiruju, obnavljaju, revitalizuju i štite kožu kako bi ona povratila svu svoju vitalnost. Vitalna* obnavljajuća ulja pružaju više od hranjenja kože. Kombinovana sa Pro-Xylanom i Proteic Gf-om obnavljaju** kožu. Mekana i prijatna, koža iz dana u dan deluje punije. Ponovo gusta koža za 8/10 žena*** *Moć ulja **Test in vitro ***Samoprocena, 49 žena, 8 tjedana.

SASTAV

Hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkim nadzorom, obogaćena sa umirujućom i jačajućom Vichy termalnom vodom. Bez parabena.