menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu
  • Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu

Vichy Idealia krema za normalnu do mešovitu kožu

Šifra proizvoda: 22781

Nega za glatkiju i blistavu kožu ispunjenu energijom istovremeno deluje na ujednačenost tena, prirodnu blistavost i površinu kože (sitne bore, pore) za dugotrajne rezultate, čak i u slučaju umora. 


Nega za normalnu do mešovitu kožu.

 

Sitne bore i pore vidljivo su smanjene.

 

Za žene sa prisutnim zakovima umora, neujednačenim tenom bez sjaja, vidljivim porama i sitnim borama.

Pakovanje:
Teglica
Količina
50 ml
Tip preparata:
Krema
2.805,00 RSD

NAČIN UPOTREBE

Nanesite ujutru očišćenu kožu kao samostalnu negu, ili posle Idealia seruma.
Za što bolju efekasnost nege Vichy je razvio posebnu rutinu nanošenja u 2 etape koju možete pronaći našoj video rubrici ""način nanošenja"".

DEJSTVO

KOMPLEKS ZA BLISTAVOST TENA: Ekstrakt fermentisanog crnog čaja i adenozina u kombinaciji sa ekstraktom borovnice antioksidativnog  delovanja koji sadrži polifenole, i Vichy mineralizovanom termalnom vodom u formuli koja pojačava blistavost kože.

 

IDEALAN KVALITET KOŽE: Dnevna nega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom* istovremeno deluje na ujednačen ten, prirodnu blistavost i površinu kože (sitne bore, pore) za dugotrajne rezultate, čak i u slučaju umora. Sitne bore i pore su vidljivo smanjene. 24-časovna hidratacija.

SASTAV

Kombuha je u farmakologiji poznata već vekovima zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Laboratorije Vichy otkrile su da je prvi aktivni sastojak koji može da preoblikuje kvalitet kože.
Dobija se postupkom biotehnološke fermentacije crnog čaja i u njoj se prirodno sadrže AHA+vitamini+polifenoli: dragoceni spoj koji deluje na kožu sloj po sloj.

DODATNI OPIS

 

Pogledajte video prezentaciju