menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Protect Imunobeta sirup 200ml

Protect Imunobeta sirup 200ml

Šifra proizvoda: 8513

Imunoβeta β-glukan sirup u svom sastavu sadrži beta-D-glukan izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C. Ova kombinacija je idealna za poboljšanje imunog odgovora i odbrambene reakcije na viruse, bakterije, gljivice i sve ostale mikroorganizme i toksine koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma. Preporučuje se kod stanja oslabljenog imuniteta, kod čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala, a povoljno deluje i na smanjenje nivoa ukupnog i LDL-holesterola, normalizovanje glikemije. Komforno doziranje i lep ukus, omogućavaju primenu Imunoβeta β-glukan sirupa i kod dece starije od 3 godine.

 

Imunoβeta β-glukan sirup se preporučuje kao pomoć kod:
• stanja oslabljenog imuniteta
• virusnih i bakterijskih infekcija
• pojačanog stresa, umora i iscrpljenosti
• za odrasle i decu stariju od 3 godine

Pakovanje:
Boca
Količina
200 ml
Tip preparata:
Sirup
873,99 RSD

DEJSTVO

Beta-glukan i ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje. Ovaj prirodni polisaharid, pripada grupi tzv. "modifikatora imunog odgovora". Makrofagi (imune ćelije) predstavljaju prvu liniju odbrane organizma od svih izazivača bolesti, jer imaju sposobnost prepoznavanja i eliminacije stranih tela, a beta glukan, aktivacijom makrofaga, stimuliše imuni sistem. Koristan je i posle hirurških intervencija kao dodatak terapiji antibioticima, za brže zarastanje rana, kao i kod izloženosti različitim vrstama zračenja.

Vitamin C je najvažniji hidrosolubilni antioksidans i snažan redukujući agens. Doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti.