menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Orgain biljni protein čokolada 462g

Orgain biljni protein čokolada 462g

Šifra proizvoda: 3489

Organski biljni protein sadrži najčistije sastojke kao što su: organske čia semenke, organski proteini kikirikija, organski proteini graška, organski braon pirinač, organsku steviu i organski kakao.

 

Proizvedeno po najvišim organskim standardima. Bez soje, glutena, laktoze i šećera! NON GMO! Veganski proizvod.

 

Potpuno organski biljni protein namenjen je: svima kojima je potrebna optimalna dnevna doza proteina, za detoksikaciju organizma, kao zamena za obrok, svima koji žele da se zdravo hrane i zdravo smršaju, veganima i ljudima za vreme posta, ljudima na specifičnim režimima ishrane, dijabetičarima, ljudima na anti-kandida ishrani. Pogodno za trudnice i dojilje zbog uravnotežene količine proteina. Preporučuje se kao prevencija bolesti i rekonvalescentima. Poboljšava varenje.

Organski standardi kompanije Orgain dosežu toliko daleko da je čak je i ambalaža Orgain proteina 100% biorazgradiva, napravljena od kore kikirikija. 

Pakovanje:
Pakovanje
Količina
462g
Tip preparata:
Protein
3.043,78 RSD

NAČIN UPOTREBE

Jednu do dve kašike (kašika se nalazi u pakovanju) praha razmutiti u šejkeru ili blenderu ili mutilicom u 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog) i uživajte u ukusu. Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.