menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Now Melatonin 60 kapsula 3mg

Now Melatonin 60 kapsula 3mg

Šifra proizvoda: 3217

Melatonin poboljšava kvalitet sna neophodnog za optimalno funkcionisanje organizma i povoljno deluje na regulisanje dnevno-noćnog ritma. Snažan je antioksidans koji štiti od štetnih uticaja slobodnih radikala i pomaže aktivnost glutationa u neuronskim tkivima. Smatra se da melatonin sprečava srčani udar uzrokovan stresom i obezbeđuje zaštitu organizma od efekata starenja. Dr Russel Reiter, profesor neuroendokrinologije na Univerzitetu u Teksasu, ukazuje da melatonin prolazi krvnu barijeru u mozgu, što ne mogu svi antioksidanti. To je značajno u lečenju Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, koje su uzrokovane i dejstvom slobodnih radikala.

Pakovanje:
Bočica
Količina
60 kapsula
Tip preparata:
Kapsule
1.154,47 RSD

NAČIN UPOTREBE

1 kapsula dnevno 30-ak minuta pre spavanja. 

DEJSTVO

Na osnovu medicinskih istraživanja, melatonin ima sledeća svojstva:

  • usporava proces starenja, deluje kao antioksidant
  • ublažava posledice stresa
  • omogućava zdrav san i lako buđenje
  • dovodi do povećanja fizičke i seksualne izdržljivosti
  • znatno pojačava imunitet organizma

NEŽELJENA DEJSTVA

Obavezno treba konsultovati lekara ako je prisutno neko od sledećih oboljenja: dijabetes, depresivna stanja, oboljenje tiroidne žlezde, poremećaj krvnog pritiska, epilepsija, leukemija ili upotreba kortikosteroida.
Melatonin nije preporučljiv za decu, adolescente, trudnice i žene koje doje.
Ne treba ga uzimati neprekidno, ukoliko za to ne postoji izričita potreba. Melatonin nikako ne treba uzimati pre upravljanja motornim vozilom.