menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Natural Wealth Ginkgo forte tablete

Natural Wealth Ginkgo forte tablete

Šifra proizvoda: 18314

Ginkgo Forte™ preporučujemo svima koji žele da zaštite dobru cirkulaciju, kao i za očuvanje kognitivnih funkcija i dobrog pamćenja. Ginko se pre svega preporučuje kao prirodna pomoć za zdravlje osoba srednjeg i starijeg doba i svima kojima su periferna cirkulacija i pamćenje svojevrstan izazov. Redovnom i pravilnom upotrebom ginko može biti koristan za očuvanje periferne cirkulacije, a svojim pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti, poput pamćenja takođe poboljšava kvalitet života starijih osoba.  

 

 

  • za pamćenje i cirkulaciju
  • pogodno i za vegetarijance
Količina
72 tablete
1.256,85 RSD

NAČIN UPOTREBE

Koristiti jednu tabletu dnevno uz obrok, ili prema preporuci lekara.

DEJSTVO

Ginkgo biloba doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije i pamćenja koje sa godinama slabi, zatim doprinosi normalnoj perifernoj cirkulaciji koja je posebno važna za vid i sluh. Ginkgo biloba pomaže kod simptoma blage do umerene cerebralne insuficijencije i doprinosi dobroj mentalnoj i nervnoj stabilnosti.

SASTAV

Jedna tableta sadrži 60 mg suvog ekstrakta lista ginkga (Ginkgo biloba), standardizovan na 24% ginkoflavonoglikozida

NEŽELJENA DEJSTVA

Treba prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se s lekarom u slučaju neželjenih efekata kao što su probavne smetnje, glavobolja, osip ili problemi s vidom. Potreban je savet lekara ukoliko se koriste neki drugi lekovi (naročito antikoagulansi, aspirin, tiazidni diuretici) ili kod poremećaja zgrušavanja krvi. Najmanje nedelju dana pre planirane operacije prestati sa uzimanjem.
Ovaj preparat ne treba da koriste osobe obolele od hemofilije, čira, kao i žene u trudnoći i u periodu dojenja