menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Magnall Cardio kapsule

Magnall Cardio kapsule

Šifra proizvoda: 3950

Magnall Cardio je formulacija magnezijuma, vitamina B6 i vitamina K2, koja pruža podršku vašem srcu i krvnim sudovima u obavljanju fizioloških funkcija.
Sastojci doprinose održavanju normalne cirkulacije krvi, i samim tim doprinose održavanju normalnog krvnog pritiska, a takođe utiču i na balans elektrolita, čime dodatno doprinose normalnoj cikulaciji krvi.
Zbog svog jedinstvenog sastava utiče i na krvne sudove tako što povećava elastičnost krvnih sudova i doprinosi smanjenju rizika za nastanak srčanog i moždanog udara.

Preporučuje se kod osoba sa kardiovaskularnim tegobama, dijabetesom tipa 2, kao i kod sportista i osobama pod velikim fizičkim naporom, takodje i svim osobama koje brinu o zdravlju svog srca i krvnih sudova.

Količina
30 kapsula
413,20 RSD

NAČIN UPOTREBE

Jedna kapsula dnevno.

DEJSTVO

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Magnezijum utiče na serotonin, važan neurotransmiter i hormon zadovoljstva, koji ima ulogu u opuštanju nervnog sistema i podizanju raspoloženja.

Magnezijum doprinosi regulaciji i kontroli hormona stresa.

Magnezijum doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, a zajedno sa kompleksom vitamina B u visokim dozama doprinosi stvaranju energije.

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji mišića, kao i mišićnoj relaksaciji.

DODATNI OPIS

U formi kapsula koje su biljnog porekla i ne sadrži gluten.