menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Lierac Lumilogie serum 2 x 15ml

Lierac Lumilogie serum 2 x 15ml

Šifra proizvoda: 1455

Dvostruki serum namenjen za ublažavanje fleka na licu, za čist, svetao ten, inovativno je rešenje sa kompleksom botaničkih i tehnoloških supstanci koji deluje na tri vrste fleka, uključujući i tvrdokorne, one koje se najteže otklanjaju. Sa posebnim formulama za dan i noć, u istoj bočici sa dve pumpice, Lierac nam obezbeđuje delovanje prilagođeno metabolizmu i potrebama kože tokom dana, uz dodatnu zaštitu antioksidanasa, i tokom noći, sa intenziviranom eksfolijacijom.

Ovo je prvi intenzivan tretman koji deluje na različit način tokom noći i dana, sa rezultatima dokazanim posle samo sedam dana.

U srcu formula je prosvetljujući i regenerativni kompleks tri aktivne supstance, koje deluju na tri stadijuma razvoja fleka.

- Hexyl R.: dejstvo na fleke u nastanku.
- Morski krin: dejstvo na već formirane fleke.
- Ekstrakt bokvice: dejstvo na tvrdokorne fleke.

Pakovanje:
Bočica sa pumpicom
Količina
2 x 15ml
Tip preparata:
Koncetrat
5.719,08 RSD

NAČIN UPOTREBE

Ujutro naneti dnevni koncentrat na lice, samostalno ili ispod dnevne nege.
Uveče naneti noćni koncentrat na lice, samostalno ili ispod noćne nege.

DEJSTVO

Dnevna formula sadrži koncentrat 2 vitamina (E i B3) sa antioksidansima i posvetljujućim svojstvima.

Noćna formula sadrži koncentrat 7 hidroksi kiselina (glikolna, salicilna, mlečna, piruvinska iz belog cveća, limunska, jabučna i vinska). Omogućava intenzivnu aktivaciju ćelijskog obnavljanja kako bi se uklonio melanin sa površine kože.

Lice deluje blistavo već nakon prve primene - svedoče ispitanici kliničkog testa, ten je ujednačeniji već nakon sedam dana - pokazuju merenja instrumentima, a nakon 28 dana vidljivo je ublažavanje fleka u 81% slučajeva*.
*Klinički test na 64 dobrovoljca tokom 28 dana.