menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Koza Nostra Kozja surutka 100g

Koza Nostra Kozja surutka 100g

Šifra proizvoda: 4160

Koza Nostra kozja surutka se preporučuje svima. Jača imuni sistem, ima izuzetnu moć regeneracije i detoksikacije organizma. Naročito se preporučuje deci, sportistima, bodibilderima, fitnes takmičarima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama.

Kozja surutka je oduvek bila sporedni proizvod koji se odstranjivao i bacao jer ljudi nisu bili upoznati sa njenim dejstvima. Danas je surutka u narodu poznata kao jedan od najzdravijih prirodnih napitaka na svetu. Toliko je zdrava da se može piti celog života. Bogata je kalijumom, natrijumom, magnezijumom, fosforom, gvožđem, cinkom, bakrom, kobaltom, manganom, molibdenom, kao i vitaminima: B2, B6, B12, C, K. Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka. Niska kalorijska vrednost je svrstava i u grupu proizvoda preporučljivih i kod mršavljenja.

Liofilizacija je jedini proces izvlačenja vode iz namirnica gde njihova hranljiva vrednost ostaje nepromenjena, pa tako i liofilizovana kozja surutka sadrži sve sastojke kao i tečna, sem vode, neprijatnog ukusa i mirisa.

Količina
100g
2.765,66 RSD

NAČIN UPOTREBE

Jedna kašika liofilizovane surutke menja jedan decilitar sveže, tek obrane kozje surutke.
Jednu kašiku liofilizovane kozje surutke dnevno direktno rastopiti u ustima ili dodati u smuti, sok, salate.

Surutka se može piti ujutru na prazan želudac, u kombinaciji sa drugim namirnicama, a sportistima se preporučuje posle treninga.

DODATNI OPIS

Surutku možete čuvati na sobnoj temperaturi.

Jedno pakovanje je dovoljno za oko mesec dana korišćenja.