menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Humana 2 600g

Humana 2 600g

Šifra proizvoda: 21465

Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad posle 6. meseca starosti, kao nastavak ishrane posle dojenja ili kao nastavak ishrane posle primene Humana 1 početnog mleka za odojčad.

Humana 2 prelazno mleko za odojčad može da se upotrebljava i posle bilo koje druge mlečne formule. 

Količina
600g
1.242,10 RSD

SASTAV

Humana 2 prelazno mleko za odojčad pored drugih sastojaka sadrži i:
- Alfa-linoleinsku kiselinu (ALA), esencijalnu omega-3 masnu kiselinu: promoviše optimalan razvoj mozga i nervnih ćelija,
- Vitamin D koji podržava apsorpciju kalcijuma i izgradnju kostiju,
- GOS (galakto-oligosaharide), prebiotska vlakna, identična onima koja se nalaze u majčinom mleku, a koja doprinose normalnom razvoju crevne mikrobiote.
- Bez glutena.

DODATNI OPIS

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Humana 2 prelazno mleko za odojčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad stariju od šest meseci i to kao deo izbalansirane ishrane.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.
Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.