menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Grand Energy Shot 25ml

Grand Energy Shot 25ml

Šifra proizvoda: 4209

Grand Energy shot namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.


Potpuno prirodni energetski napitak sa taurinom, prirodnim biljnim kofeinom, 7 vitamina B grupe (Riboflavin B2, Niacin B3, Pantotenska kiselina B5, vitamin B6, Biotin B7, Folna kiselina B9, Vitamin B12), ekstraktom žen-šena, ekstraktom kakaa, magnezijumom u obliku magnezijum-citrata.

 

Grand Energy shot za razliku od svih drugih energetskih napitaka, nakon upotrebe obezbeđuje optimalan nivo glukoze u krvi koja je izvor energije.

Bez vestačkih boja i ukusa. Prirodan ukus čokolade sa lešnikom.

Brzo daje maksimalnu energiju, povećava izdržljivost, pažnju, budnost i psihomotornu funkciju, otklanja umor i deluje od 6 do 12 sati nakon konzumiranja.

Količina
25ml
141,18 RSD

DEJSTVO

Prirodni kofein 200 mg - kofein je biljni alkaloid, koji se izoluje iz kafe i čaja. U optimalnim dozama deluje kao analeptik (na grčkom analepsija znači buđenje), pozitivno stimuliše centralni nervni sistem. Povećava koncentraciju, smanjuje osećaj umora.
Održava zdravo, fiziološko stanje budnosti.

Taurin 1000 mg - taurin je amino kiselina koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu i ima izuzetno bitne biohemijske funkcije. Prvenstveno deluje na povećanje fizičkih sposobnosti, povećanje energije i ima pozitivne efekte na sve organske sisteme. Važan je za pravilan metabolizam masti i glukoze, za pravilno funkcionisanje nervnog sistema i zdravlje očiju.

Ekstrat žen-šena (Panax ginseng) i ekstrakt kakaa (Theobroma cacao) 300 mg - drevne biljke koja se koristi za očuvanje fizičke i mentalne snage, kao i za održavanje vitalnosti celog tela. Posebno se preporučuju kod stanja koja zahtevaju povećani mentalni i fizički napor.

Magnezijum-citrat i vitamini B grupe (B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12)- sinergistički doprinose pozitivnom dejstvu ovog preparata na mentalne i fizičke funkcije i otklanjanju umora.

Biotin doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije.

DODATNI OPIS

Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. Bezbedan je za upotrebu tokom upravljanja motornim vozilima, ne sadrži alkohol.