menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lica sa AHA kiselinama, za pranje masne i problematične kože  200 ml

EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lica sa AHA kiselinama, za pranje masne i problematične kože 200 ml

Šifra proizvoda: 25985

Exfoliac penasti gel za čišćenje lica sa AHA kiselinama namenjen je za higijenu masne i problematične kože. Obogaćen omega 3 kiselinama, sprečava prekomerno lučenje sebuma. Nežno čisti Vašu kožu i uklanja nečistoće. Exfoliac penasti gel za čišćenje lica priprema Vašu kožu za dalju negu sa optimalnom efikasnošću. Njegov neutralni PH održava balans kože i pogodan je za osetljivu kožu. Očišćena, Vaša koža ostaje meka i čista.

Pakovanje:
Bočica
Količina
200 ml
Tip preparata:
Penasti gel
1.560,99 RSD

NAČIN UPOTREBE

Naneti EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lica ujutro i uveče na navlaženu kožu ( lice, grudi i leđa ) i napravite penu. Isperite. EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lice može takođe da se koristi pod tušem. Za sve dodatne informacije konsultujte se sa Vašim dermatologom ili farmaceutom.

DEJSTVO

EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lica sa AHA kiselinama namenjen je za higijenu masne i problematične kože. Obogaćen omega 3 kiselinama, sprečava prekomerno lučenje sebuma. Nežno čisti Vašu kožu i uklanja nečistoće. EXFOLIAC penasti gel za čišćenje lica priprema Vašu kožu za dalju negu sa optimalnom efikasnošću. Njegov neutralni PH održava balans kože i pogodan je za osetljivu kožu. Očišćena, Vaša koža ostaje meka i čista

SASTAV

AHA 4.7 %, cink laktat, nežna čisteća baza, omega 3 kiseline