menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica

Šifra proizvoda: 25986

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je lagana formulacija koja sadrži  SymSitive*,  inovativni aktivni sastojak posebno razvijen za preosetljivu kožu.  SymSitive*,  kao efikasan regulator osetljivosti, deluje direktno na uzrok pojačane reaktivnosti. 

Kao što trenutno umiruje kožu, Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica pruža dugotrajnu negu i zaštitu preosetljive kože. Nanosi se ujutru i/ili uveče nakon čišćenja na lice, vrat i predeo dekoltea, za ublažavanje iritacije kože i optimalnu vlažnost kožne barijere. 

Eucerin UltraSENSITIVE Fluid za normalnu i mešovitu kožu lica je „prečišćena" formulacija što znači da sadrži samo ograničen broj sastojaka. Njeno pakovanje  je napravljeno tako da štiti od zagađenja, zahvaljujući sistemu dvostrukog ventila. 

 

Količina
50ml
1.593,67 RSD

NAČIN UPOTREBE

Nežno umasirajte ujutru i/ili uveče na temeljno očišćenu kožu lica.

 

DEJSTVO

Smanjuje osećaj peckanja, vreline, trenutno umiruje i dugotrajno štiti i neguju kožu.

SASTAV

Aqua, Squalane, Glycerin, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Arginine HCL, Cetearyl Alcohol, 4-t-Butylcyclohexanol (Trans-Isomer), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Carbomer, Caprylyl Glycol