menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Eucerin Sun Pigment Control fluid SPF50+

Eucerin Sun Pigment Control fluid SPF50+

Šifra proizvoda: 3658

Superiorna krema za lice za sve tipove kože koja sprečava hiperpigmentaciju izazvanu suncem. Efikasno smanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerinova Advanced Spectral Technologi nudi visoku faktor UVA / UVB zaštitu i HEVIS laku odbranu. Krema za zaštitu od sunca takođe podržava mehanizam za popravku DNK kože.

Količina
50 ml
1.681,70 RSD

DEJSTVO

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ je svakodnevna krema za sunčanje za sve tipove kože koja pomaže u sprečavanju hiperpigmentacije izazvane suncem.

Napredna Spectral tehnologija kombinuje širokopojasne i fotostabilne UVA / UVB filtere za veoma visoku UV zaštitu sa Likohalkonom A neutralizujući slobodne radikale izazvane UV i HEVIS svetlošću. Anti-pigment krema za zaštitu od sunca takođe sadrži Glicirrhetinic Acid koja podržava mehanizam za popravku DNK kože.

 

Formula je dodatno obogaćena Thiamidolom, efikasnim i patentiranim sastojkom koji deluje na uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje tamne mrlje tokom vremena i, kada se koristi redovno, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ ima prijatnu laganu teksturu koja se brzo upija i klinički i dermatološki dokazano dobro podnosi čak i osetljivom kožom.