menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C ampule

Eucerin Hyaluron-Filler vitamin C ampule

Šifra proizvoda: 3798

Serum protiv starenja sa 10% čistog i sveže aktiviranog vitamina C za sve tipove kože.
Brzo apsorbirajući pojačivač koji jača i izglađuje kožu.Koža izgleda svežije i blistavije u samo sedam dana.

Pakovanje:
Kutija sa ampulama
Količina
3 ampula x 7,5ml
Tip preparata:
Ampule
3.457,67 RSD

NAČIN UPOTREBE

Vitamin C je najefikasniji kada je sveže aktiviran. Naše inovativno pakovanje olakšava aktiviranje prilikom prve upotrebe.


 

DEJSTVO

Sunce, zagađenje, pušenje i drugi aspekti našeg načina života pokreću formiranje slobodnih radikala. Slobodni radikali izazivaju oksidativni stres na koži, ubrzavaju prerano starenje kože.Eucerin pojačivač vitamina C sa 10% čistim i sveže aktiviranim vitaminom C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i rešavanje prvih znakova starenja.

 

Vitamin C je snažan antioksidant koji neutrališe slobodne radikale i jača sopstveni sistem odbrane kože. Takođe je neophodan za proizvodnju kolagena u ćelijama kože, pomažući da podrži strukturu kože i odgodi znakove starenja. Inovativno pakovanje osigurava da se čisti vitamin C odmah aktivira prilikom prve upotrebe. Jednostavno pritisnite i protresite da biste kombinovali prašak vitamina C u serum niske molekularne hijaluronske kiseline i likohalkona A.

 

Niska molekularna hijaluronska kiselina je efikasna hidratantna krema koja zaglađuje bore u epidermalnim (spoljašnjim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, Likohalkon A, radi zajedno sa vitaminom C kako bi neutralisao slobodne radikale uzrokovane UV i visoko-energetskom vidljivom (HEVIS) svetlošću.
Eucerin Hialuron-Filler Vitamin C Booster je pogodan za sve tipove kože i klinički i dermatološki je dokazano da ojačava kožu i popunjava bore.