menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Dr.Hauschka Radiant Eye Care set

Dr.Hauschka Radiant Eye Care set

Šifra proizvoda: 4280

Dr.Hauschka set za blistavost područja oko očiju sa poklon uvijačem za trepavice.

Set se sastoji od:

Maskare koja daje volumen vašim trepavicama. Brzo se suši i naglašava sitne trepavice bez slepljivanja. Kompozicija od pčelinjeg voska, voska kandelile, ružinog voska i svile prianja uz svaku tepavicu pružajući joj zaštitu.

 

Dvofazni čistač: Dvostruka efikasnost ove emulzije je evidentna na prvi pogled: dve faze jedna na bazi ulja i jedna na bazi vode . Kad promućkamo sadržaj u boci, dve komponente se kombinuju i formiraju blago ali temeljno sredstvo za čišćenje.

Čak vodootporna šminka skida se lako sa Dr Hauschka Eie Make-up Remover-om.

Odlična kompatibilnost Eie Make-up Removera potvrđena je i oftalmološkim i dermatološkim testovima .

Make-up Remover je sertifikovana prirodna kozmetika, uklanjanje je nežno i pouzdano, čisti osetljivu kožu u području oko očiju i uklanja čak i vodootpornu šminku oko očiju. U isto vreme, ova emulzija brine se za kožu sa lakim, brzo apsorbujućim uljima , ostavljajući kožu prijatno očišćenom i svilenkasto glatkom.

Kompozicija plemenite ružine vode i hranljivi biljni ekstrakte iz koprive I komorača usklađuju i umiruju posebno osetljivo područje oko očiju. Vrhunskog kvaliteta susam i suncokret neguju trepavice i obrve tako da se osećate opušteno i bezbrižno.

Za sve tipove kože.
 

Količina
2.873,09 RSD

NAČIN UPOTREBE

Emulziju pre upotrebe promućkajte da se izmešaju u faze ulja i vode. Navlažite vatu i nežno obrišite preko oka radi ka spolja. 

SASTAV

Emulzija: voda, susamovo ulje, glicerin, alkohol, ružina vodica, suncokretovo ulje, fiziološki rastvor, ricinusovo ulje (Sulfatni), ekstrakti komorača i eteričnih ulja, ekstrakti pšenične mekinje, natrijum citrat, ksantan.