menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Dr Colic 2 u 1 Hidrantna maska Morske alge+Vitalni koncentrat

Dr Colic 2 u 1 Hidrantna maska Morske alge+Vitalni koncentrat

Šifra proizvoda: 8037

Dr Colić Beauty Therapy maske posebno su kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea.

Sa godinama, koža usporava svoju prirodnu sposobnost obnavljanja i gubi elastičnost i svežinu. Zato su pored redovne nege potrebni posebni tretmani za hidrataciju, regeneraciju i pojačavanje elastičnosti koze. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski kreirana je sa najefikasnijim prirodnim sastojcima koji deluju na konkretne potrebe vaše kože. Primena maske ima efekat spa tretmana na vaše lice i dekolte, delujući brzo i pružajući osećaj prijatnosti i zadovoljstva.

Pakovanje:
Kesica
Količina
1 maska
Tip preparata:
Maska
293,80 RSD

NAČIN UPOTREBE

Najbolji efekat se postiže kada se maske primenjuju jednom do dva puta nedeljno, kao dodatak na redovnu, dnevnu negu lica Dr Colić Beauty Therapy kremama sa hijaluronskom kiselinom. Na taj način, vaša koža dobija sve potrebne elemente i snažne aktivne supstance za svež mladalački izgled i zaštitu.

Preporučuje se nanošenje maske uveče, na očišćenu kožu lica i dekoltea. Maska treba da stoji oko 20 minuta, nakon čega se nežan film aktivnih komponenti na koži može lagano umasirati. Posle toga poželjno je naneti odgovarajuću Dr Colić Beauty Therapy kremu za lice.

SASTAV

Alge rastu u morskoj vodi, sredini bogatoj mineralima i oligo elementima. Ovi hranljivi sastojci imaju veliku sposobnost vezivanja vode, što je idealno za kožu kojoj je potrebna dodatna hidratacija.

Vitalni koncentrat sadrži sastojke prirodnog vlažećeg faktora (NMF), laktata i uree. Efikasno poboljšava ten, a dubinski nadoknađena hidratacija štiti kožu od prevremenog starenja.

Koža je trenutno dubinski hidrirana i ima svež izgled.