menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Claricell Essential 30 kapsula

Claricell Essential 30 kapsula

Šifra proizvoda: 9205

Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.
Claricell Essential predstavlja jedinstvenu imunu formulu, koja podstiče humani imuni sistem da se bori protiv virusa, bakterija, gljivica i drugih antigena.

Pakovanje:
Blister
Količina
30 kapsula
Tip preparata:
Kapsule
1.660,58 RSD

NAČIN UPOTREBE

Jedna kapsula dnevno sa vodom.
 

DEJSTVO

Jedinstveni sastojak Claricell Essential, Wellmune 1,3/1,6 beta glukan, dobijen iz ćelija visokoprečišćenog pekarskog kvasca, 100% prirodan, čist, bez glutena i aditiva, pomaže našem imunom sistemu u zaštiti organizma od bolesti. Snažan je imunomodulator.

 

Claricell Essentia kada se unese u digestivni trakt, wellmune biva apsorbovan preko crevnih resica i krvotokom prenešen do imunih organa (slezina i koštana srž) u telu. U imunim organima biva preuzet od strane makrofaga, u kojima se razlaže na manje segmente i sporo, danima oslobađa u imunim organima, a preko njih u cirkulaciju. Fragmenti beta glukana bivaju vezani za neutrofile uz pomoć CR3 komplementa. Na taj način, aktivni sastojak Claricell primarno modulira odbrambenu funkciju neutrofila u borbi protiv antigena u našem telu.

Za razliku od drugih preparata koji jačaju imuni sistem, Claricell nema neželjena dejstva i ne dovodi do zasićenja imunog sistema.

SASTAV

Claricell sadrži bioaktivni sastojak Wellmune, koji predstavlja čist 1,3-1,6 beta-glukan, dobijen iz ćelijskog zida visoko prečišćenog pekarskog kvasca, bez dodataka i glutena, bez neželjenih dejstava. 1,3-1,6 beta-glukan jeste funkcionalni polisaharid.