menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Centrum A-Ž 60 tableta

Centrum A-Ž 60 tableta

Šifra proizvoda: 14599

U periodu čestih prehlada i virusnih infekcija gripa, Centrumom sebi obezbedjujemo jači imunitet, ali i više energije i zdraviji zgled.

Količina
60 tableta
1.520,15 RSD

NAČIN UPOTREBE

Uzeti 1 tabletu dnevno.

DEJSTVO

Posebno izbalansiranom kombinacijom B vitamina, minerala fosfora i magnezijuma, Centrum, omogućava stvaranje više energije iz uobičajenog unosa hrane. Kombinacijom vitamina A, C, E i B, Centrum, novom formulom održava Vašu kosu jačom, a kožu lepšom, a bogatim kompleksom antioksidanasa, vitamina C i cinka obezbeđuje jači imunitet i bolju zaštitu od štetnih uticaja zagađenja životne sredine.

Unapređena formula - višestruko korisna za organizam:
- Nivoi B-vitaminskog kompleksa prilagođeni su zadovoljenju vaših dnevnih energetskih potreba za zahtevan način života.
- Nivoi vitamina C i E, kao i cinka i selena prilagođeni su da obezbede dobro funkcionisanje imunološkog sistema kako biste se što bolje osećali.
- Nivoi biotina, vitamina A, C i niacina prilagođeni su održavanju zdrave kože i postizanju njenog lepšeg izgleda.

Vaša dnevna energija:
Da bi obavljali svoje aktivnosti, vašem telu i umu potrebna je podrška .Sastav Centruma je specijalno uravnotežen kako bi vam pomogao da se osećate puni života. B-vitamini pomažu oslobađanju energije iz hrane. Gvožđe je neophodno za transport kiseonika kroz krvotok, a bakar pomaže iskoriščenju gvožđa u organizmu. Mangan, magnezijum i fosfor imaju ključnu ulogu u održavanju nivoa energije u vašem telu tokom dana. Takođe, jod je neophodan za metabolizam energije.

Vaš imunitet:
Život ima toliko toga da ponudi i zato je važno biti zdrav. Stoga je dobar imunološki sistem važniji nego ikad. Funkcionisanje našeg imunološkog sistema bazira se na mnogo mikro i makroelemenata. Pravilan unos vitamina C, E i A, selena i cinka značajno će doprineti jakom imunološkom sistemu.

Vaša zdrava koža:
Svi poznajemo one ljude koji kao da „ zrače" zdravljem. I zdrava koža ne samo da vas čini lepšim, ona ima i druge važne funkcije, poput stvaranja vitamina D. Centrum kombinacijom vitamina A, C, biotina i niacina doprinosi zdravlju vaše kože.

Zaštita od stresnog uticaja životne sredine:
Zagađenje vazduha, sunčevi zraci i ozon deluju stresno na organizam. Centrum ne može da spreči taj uticaj, ali kompleks antioksidanasa u Centrumu pomaže organizmu da se izbori sa ovim izazovima iz životne sredine.

Vaš dobar vid:
Nova saznanja pokazuju da pravilna ishrana može značajno pomoći očuvanju dobrog vida. 

Jake kosti:
Sve više ljudi postaje svesno da kako očekivani životni vek postaje sve duži, treba voditi računa o svojim “unutrašnjim vrednostima”. Naše kosti su sagrađene od raznih minerala i konstantno se obnavljaju tokom života. za pravilnu nadoknadu neophodnih vitamina i minerala, posebno je unapređena kombinacija hranljivih materija u Centrumu i sastoji se od vitamina D i K, kalcijuma, magnezijuma i mangana, koji su svi neophodni za izgradnju i očuvanje jakih kostiju.

SASTAV

Centrum od A do Ž sadrži 100 nanograma joda.
Jod neophodan za proizvodnju tiroidnih hormona i potreban je za normalno funkcionisanje štitne žlezde.

DODATNI OPIS

Pogodan je za osobe sa netoleroncijom na gluten H pogodan je za dijabetičare bez računanja hlebnih jedinica (BU

Raznovrsna, uravnotežena ishrana i zdrav način života su veomo važni. Ovaj proizvod ne bi trebalo uzimati kao zamenu za raznovrsnu ishranu.

Ako ste trudni konsultujte lekara pre uzimanja Centruma, jer ovaj proizvod sadrži vitamin A.

Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja dece.

Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 C i uvek zatvoriti poklopac nakon upotrebe.