menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Bioderma Photoderm Spot-Age 40ml

Bioderma Photoderm Spot-Age 40ml

Šifra proizvoda: 3673

Bioderma je kreirala Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ koji kombinuje snagu 3 aktivna sastojka prepoznata od strane dermatologa [Vitamin C - Vitamin E - Centella asiatica] i solarne filtere za zaštitu širokog spektra zaštite (UV - Vidljiva svetlost - Infrared) i stvara zaštitu od sunca koja prevenira i smanjuje vidljive znake fotostarenja (fleke, bore, gubitak tonusa).

Cellular Bioprotection™ patent, prava unutrašnja biološka zaštita koja čuva i stimuliše prirodnu odbranu kože od štetnih efekata sunčevog zračenja.

Vitamin E i Vitamin C u Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ proizvodu su veoma stabilni. Pružaju komplementarnu antioksidativnu zaštitu od efekata širokog spektra (slobodnih radikala). Jedna je lipofilna, druga je hidrofilna, što omogućava antioksidantnu zaštitu za elemente koji čine ćeliju.Takodje pomažu u sprečavanju nastanka novih fleka.

Vitamin C koji je dodat proizvodu je povezan sa šećerom koji ga čini 3 puta stabilnijim od biološki aktivne forme vitamina C zvane L-askorbinska kiselina. Tako se kontroliše njegova distribuc

Pakovanje:
Tuba
Količina
40 ml
Tip preparata:
Krema
1.743,41 RSD

NAČIN UPOTREBE

0

DEJSTVO

0

SASTAV

0

NEŽELJENA DEJSTVA

0

DODATNI OPIS

0