menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • BioBran 1000 30kesica LV-Pharm

BioBran 1000 30kesica LV-Pharm

Šifra proizvoda: 1472

MGN-3 Arabinoksilan smesa ,dijetetski proizvod , hrana za posebne medicinske namene.

BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Aktivni prirodni sastojak je jedinjenje arabinoxilan (MGN-3). Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tankih creva. Tu dolaze u kontakt sa imunim ćelijama tela. U telu, BioBran ne metaboliše, napušta telo nepromenjen i ne utiče na povećanje enzima jetre.

BioBran se primenjuje:

– Kao imunomodulator i imunostimulator, kod pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zračenjem (u cilju smanjenja neželjenih efekata standardne terapije) kao i u pripremi onkoloških pacijenata za hirurški zahvat, kako bi se isti što bolje podneo.
– Povoljno utiče na imuni sistem, posebno kod osoba sa smanjenim imunitetom poput starijih osoba i pacijenata sa virusnim infekcijama, prehladom, gripom.
– Kod pacijenata sa hroničnom infekcijom virusom hepatitisa C.
– Kod pacijenata sa hepatocelularnim karcinomom uz standardnu terapiju.
– Kod pacijenata sa multipli mijelomom.
– Pri lečenju dijabetesa.


Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica. Ne moze s ekoristiti kao jedini izvor hrane. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu. Koristiti pod medicinskim nadzorom.

Količina
30
16.070,40 RSD

NAČIN UPOTREBE

Rastvoriti sadrzaj jedne kesice u malo vode i popiti jednom dnevno posle obroka. Ako je potrebno intezivnije delovanje :rastvoriti sadrzaj jedne kesice u malo vode i popiti 3 puta dnevno posle obroka tokom dva meseca. Nakon 2 meseca smanjiti dozu na 1 kesicu dnevno.

DEJSTVO

Hrana za posebne medicinske namene, za potrebe ishrane kod smanjenog imuniteta:starijih osoba sa simptomima prehlade i gripa, pacijenata sa virusnim infekcijama, kao i kod pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zracenjem.

NEŽELJENA DEJSTVA

Primena u trudnoći i tokom dojenja se ne preporučuje.

Kod primene u pedijatrijskoj populaciji potreban je oprez i prilagođavanje doze (15-45 mg/kg telesne težine dnevno, odnosno 1/3-1/4 količine za odrasle).

Oprez je neophodan kod osoba na imunosupresivnoj terapiji.