menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Farba za kosu Delicato 4.0 crna 140ml

Farba za kosu Delicato 4.0 crna 140ml

Šifra proizvoda: 17949

NutriColor boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.

Pakovanje:
Kutija
Količina
140 ml
Tip preparata:
Farba
1.181,32 RSD

NAČIN UPOTREBE

Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitini čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

DEJSTVO

Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci omogućava upotrebu boje za kosu kod trudnica, mladih, osoba alergičnih na sintetičke farbe, osoba sa zdravstvenim problemima i svih koji žele prirodne tonove i zdravo farbanje kose. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo.

SASTAV

Osnovni sastojci : biljni proteini pšenice, soje, pirinača i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri.

DODATNI OPIS

Prirodna Boja za Kosu bez Amonijaka, Rezorcinola i p-fenilendiamina