menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Arteroprotect forte 20 kapsula

Arteroprotect forte 20 kapsula

Šifra proizvoda: 2468

Vitamin K2 – MK7 doprinosi smanjenju kalcifikacije arterija.

Upotreba vitamina K2-MK7 može pomoći i da se poboljša elastičnost kalcifikovanih krvnih sudova i na taj način dodatno smanji rizik za nastanak srčanog i moždanog udara.

Količina
20 kapsula
776,13 RSD

NAČIN UPOTREBE

Uzima se u dozi od 1 kapsule dnevno.

Namenjen je pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. Dodatno doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihova elastičnost.
 

DEJSTVO

Vitamin K2 – MK7 doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma u krvnim sudovima i utiče na razgradnju već postojećih kalcifikata. Dobija se patentiranim procesom biofermentacije koji obezbeđuje visok prinos prirodnog vitamina K2. Unapređena tehnologija, koja uključuje procese selektivne ekstrakcije i prečišćavanja, garantuje dobijanje all-trans, bioaktivnog oblika vitamina K2-MK7, u izuzetno visokom procentu (>99%).

NEŽELJENA DEJSTVA

Nije namenjeno trudnicama, dojiljama, osobama sa oboljenjima jetre, bubrega, mišića, osobama sa preosetljivošću na statine, nelečenim hipotireoidizmom ili povišenim nivoom transaminaza. Osobe koje su na terapiji statinima, varfarinom, hemofiličari i osobe koje čekaju na operaciju ne bi trebalo da uzimaju ovaj preparat.