menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
  • Altajski mumie tablete

Altajski mumie tablete

Šifra proizvoda: 18208

Mumie - Tablete su prirodni proizvod na bazi Mumie, koji se preporučuje za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta.

Količina
120 tableta
2.042,12 RSD

NAČIN UPOTREBE

Mumie  tablete se piju 1 do 3 tablete dnevno pre jela. Mogu se rastvoriti u šoljici vode i piti kao rastvor, a mogu se piti i kao obične tablete sa malo vode.

DEJSTVO

Mumie je redak, ali potpuno prirodan multimineralni biokompleks koji se skuplja iz pukotina peščano glinastih ili krečnjačkih stena i pećina teško pristupačnih planinskih predela Srednje Azije, Tibeta i Altaja. Mumie je prirodna smola, crne ili tamno smedje boje, sa karakterističnim mirisom i ukusom. Mumie je uravnotežena mešavina više od 60 elemenata organskih i neorganskih jedinjenja. Mumie tablete se preporučuju za zaštitu zdravlja i poboljšanje imuniteta. Usporavaju proces starenja, deluju regenerativno na ceo organizam.

SASTAV

Jedna tableta sadrži 200mg očišćenog Mumie. Ove tablete su isto što i izvorna smola

Minerali koji ulaze u sastav Mumie su: kalcijum, natrijum, kalijum, magnezijum, aluminijum, gvožđe, mangan,cink, kobalt, fosfor, hrom, nikl, boron i ostali kao i minerali u tragovima. Organski deo, uglavnom, čine ugljenik, kiseonik, vodonik I azot u obliku raznih kiselina, smola i esencijalnih amino kiselina. U sastav Mumie ulaze još i vitamini: P, B1, B6, B12, A, C i E.