menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770
 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined variable: i

  Filename: views/view_page_product.php

  Line Number: 70

  class="main_image" src="http://www.apotekasrbotrade.rs/images/nema-slike.jpg" alt="

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: full_name

  Filename: views/view_page_product.php

  Line Number: 70

  " />

A-derma Baby Premium Paket

Šifra proizvoda: 3275

U okviru seta se nalazi deo za higijenu koji obuhvata Aderma Exomega Control ulje 200ml i Aderma Dermalibour+ penušavi gel 250ml kao i deo za negu koji obuhvata Aderma Exomega Control kremu 400ml.
Pored pomenutih proizvoda,u setu se kao poklon nalazi i Aderma Dermalibour+ krema 50ml i peškir.
 

Aderma Exomega Control ulje za tuširanje:namenjeno dnevnoj higijeni atopične i vrlo suve kože (bebe, deca, odrasli).
Nežno čisti kožu (garantovano ne sadrži sapun).
Umiruje iritaciju kože zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi.
Vlaži  i smanjuje suvoću kože zahvaljujući Filaxerinu®(kombinacija materija koja podstiče sintezu filagrina i omega 6 masnih kiselina).
 

Aderma Dermalibour + penušavi gel:higijenski proizvod koji nežno čisti oštećenu kožu sklonu superinfekcijama. Ekstrakt Rhealba ® zobi obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj, štiti i umiruje kožu. Dobro se podnosi, ne izaziva dodatne iritacije. Bez sapuna. Bez parabena. Bez parfema. Bez boje.

 


Aderma Exomega Control krema:nove generacije i namenjena je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Namenjena bebama, deci i odraslima.
Smanjuje suvoću kože, umiruje iritacije, obnavlja prirodnu odbranu kože i štiti je od spoljašnjih negativnih uticaja. Koristi se za negu lica i tela. Formulacija je bez parfema, bez parabena i hipoalergena je.
Ekstrakt izdanka Rhealba® zobi zaslužan je za protivupalno i imunomodulatorno delovanje, zbog visoke koncentracije specifičnih aktivnih sastojaka – saponina i flavonoida. Saponini su prirodni imunomodulator i- inhibiraju lučenje interleukina preterane ekspresije kod atopijskog dermatitisa i aktiviraju T limfocite.
Flavonoidi deluju protivupalno - inhibiraju lučenje medijatora zapaljenske reakcije: prostaciklina i leukotriena.Druga aktivna komponenta je Filaxerin®koja obnavlja zaštitni hidrolipidni film kože i ublažava njenu suvoću.

 

Aderma Dermalibour+ krema namenjena je nezi oštećene kože podložne superinfekcijama,u slučajevima iritacijskih dermatitisa raznih patologija kao što su pelenski osip, perioralni dermatitis, ekcemi, mikoze, kontaktni dermatitis, ispucala koža - fisure i ragade. Glavna aktivna supstanca je puni ekstrakt Rhealba zobi koja deluje specifično protivupalno.
Cink oksid i bakar i cink soli svojim antibakterijskim dejstvom sprečavaju superinfekciju oštećene kože. Formula je bez konzervansa i bez parfema.
Aktivni satojci, soli bakra i cinka, uz ekstrakt Rhealba zobi stvaraju zaštitnu barijeru na iritiranoj koži, čime olakšavaju njeno smirivanje i oporavak I tako štite oštećeno područje od nove iritacije.

 

Količina
5.135,64 RSD

NAČIN UPOTREBE

Aderma Exomega Control ulje:za upotrebu pri tuširanju. Isprati i kožu osušiti tapkanjem, bez trljanja. Može se koristiti i kao kupka, uz obavezno ispiranje kože posle kupanja.

 

Aderma Dermalibour+ penušsavi gel:za lice i telo. Jednom do dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu, nežno umasirati i dobro isprati.Koristiti u kombinaciji sa A-Derma Dermalibour kremom.

 

Aderma Exomega Control krema:se ne nanosi direktno na kožu, nego se prvo protrlja izmedju dlanovima, da bi se ugrejala i tako olakšalo njeno razmazivanje. Tek je tada nanosimo na kožu.
Naneti jednom dnevno. 24-satna hidratacija.Brzo se upija.

 

Aderma Dermalibour+ krema:nanesite 2-3 puta dnevno samo na oštećena područja kože. Kod pelenskog osipa koristiti umesto kreme za guzu.