menu
contact
user
cart
PODRŠKA: 063 550 770

HIMALAYA - HERBAL HEALTHCARE

 

Dobrodošli u svet Himalaya herbals!

 

Počeci Himalaya proizvoda datiraju od pre više od 5000 godina unazad, kroz drevna znanja o lekovitim biljkama i njihovim efektima na zdravlje. Od 1930, Himalaya Herbals se bavi naučnim istraživanjima zasnovanim na bezbednoj, efikasnoj i prirodnoj medicini, usmerenoj na održavanje zdravlja i lepote u svakodnevnim aktivnostima. Kompanija koristi drevne rukopise i vekovima stara znanja kako bi izdvojila najmoćnije lekovite biljke i uvrstila u svaki od svojih proizvoda. Kako bi se utvrdila njihova efikasnost i bezbednost, selektovane biljke se temeljno testiraju u modernim laboratorijama. Pre nego što stignu do svojih korisnika, svaki Himalaya proizvod je proveravan i klinički ispitivan dugi niz godina kako bi njegova bezbednost i efikasnost bila zagarantovana, i kako bi moć prirode bila pretočena u dostupne preparate za negu kože, koji neguju lepotu i zdravlje.


Himalaya nudi naučno dokazanu moć lekovitog bilja kombinovanu sa modernom tehnologijom. Politika kompanije koja se odnosi na istraživanje i razvoj je fokusirana na obimna naučna istraživanja kako bi postigla siguran i efikasan rezultat, neprestano se ulaže u istraživanja i kliničke studije. Trenutno, kompanija zapošljava 2000 radnika, od kojih je 100 eminentnih naučnika iz različitih naučnih oblasti. Za više od 80 godina svog postojanja, Himalaya je porasla u kompaniju kojoj veruju potrošači u više od 86 zemalja širom sveta.

 

 

Himalaya - pionir tradicionalne medicine

  • Pionir u naučnom istraživanju i potvrđivanju delotvornosti tradicionalne medicine

  • Stalne inovacije kroz istraživanje

  • Proizvodnja prirodnih, standardizovanih, sigurnih i efikasnih preparata

  • U 60 zemalja sveta preko 300 000 lekara preporučuje naše proizvode

 

Zdrava koža, bez akni i ožiljaka!

 

Bubuljice i tamne flekice na licu koje ostaju nakon bubuljica, naročito u ranoj mladosti, su sasvim normalna pojava. Međutim, ako se bubuljice često javljaju i u starijim životnim dobima, to ukazuje na simptome AKNI. Akne su hronični upalni procesi na lojnim žlezdama koje se nalaze u koži, medicinski se ovo stanje naziva Acne vulgaris i predstavlja najčešće oboljenje kože.
Akne se uglavnom javljaju tokom perioda adolescencije, pogađaju oko 85 % adolescenata, ali može se javiti i kod odraslih.

 

Prve akne se javljaju:
Kod devojčica 12-13 godina
Kod dečaka 14-15 godina
Simptomi su najizraženiji u periodu:
Kod devojaka 17-18 godina
Kod momaka 19-21 godina

 

Akne nisu samo problem tinejdžera!


Kliničke manifestacije akni se mogu javljati sve do 35-40 godina, i često vode formiranju upornih i vidljivih ožiljaka.
Kako sprečiti pojavu akni i izbeći njihovo ponovno pojavljivanje?

 

  • Smanjiti lučenje prekomerne količine sebuma iz lojnih žlezda na površini kože
  • Redovno čistiti lice i uklanjati površinski sloj izumrlih ćelija kože
  • Posebno negovati problematična i upaljena područja

Himalaya Clarina i Bleminor linija proizvoda je dizajnirana da minimizira oštećenja kože prouzrokovana aknama, ubrza zarastanje bubuljica i prevenira njihovo ponovno pojavljivanje. Ovi proizvodi vam pomažu da povratite zdrav sjaj i glatkoću kože lica, smanjujući oštećenja kože.

 

Himalaya - Clarina Bleminor

 

CLARINA - ANTI ACNE FACE WASH GEL

ANTI ACNE FACE WASH GEL

 

Čisti kožu, kontroliše akne

Indikacije: Gel za svakodnevno umivanje za efekat blistave, čiste, glatke i osvežene kože bez bubuljica i akni

Specijalna formulacija na bazi lekovitih biljaka koje dokazano uklanjaju akne, a istovremeno su nežne prema koži. Deluje ciljano na bubuljice i na problematična područja

Deluje keratolitički, uklanja izumrle ćelije sa površinskog sloja kože, čisti začepljene pore i uklanja mitesere. Sprečava prekomerno lučenje sebuma, glavnog uzročnika akni.

NIM, koji ulazi u sastav gela, deluje antibakterijski, protiv bakterija koje uzrokuju akne, i u kombinaciji sa KURKUMOM deluje protiv upalno. ALOE VERA čini kožu glatkom i osveženom.


Temeljno čisti, ne isušuje kožu i ne izaziva iritaciju.
Uputstvo za upotrebu: umijte se vodom, istisnite dovoljnu količinu.

 

Uputstvo za upotrebu: umijte se vodom, istisnite dovoljnu količinu gela i nežno utrljajte u kožu kružnim pokretima. Lice zatim isperite vodom i osušite peškirom. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče.

 

CLARINA - ANTI ACNE FACE MASK

ANTI ACNE FACE MASK


Uklanja nečistoću sa lica, reguliše lučenje sebuma, sprečava pojavu ožiljaka


Indikacije: Maska za dubinsko čišćenje kože i regulaciju lučenja sebuma, za tretman kože sklone formiranju akni i bubuljica.


Specijalna formulacija na bazi lekovitih biljaka koje efikasno uklanjaju akne, a istovremeno su nežne prema koži. Deluje ciljano na bubuljice i na problematična područja.


KURKUMA, ALOE VERA i INDIJSKA VRBA dubinski prodiru u pore, uklanjanju izumrle ćelije sa površinskog sloja kože, i pružaju antibakterijsku zaštitu. Sprečavaju zapaljenje kože i pojavu ožiljaka.


Dubinski hidrira kožu, i omogućava koži da zadrži prirodnu vlažnost.


Uputstvo za upotrebu: Nanesite ravnomerno na prethodno temeljno očišćenu kožu lica i vrata. Ostavite da se osuši 10 – 15 minuta, a zatim masku uklonite vlažnom vatom ili sunđerom, i umijte se hladnom vodom

 

CLARINA - ANTI ACNE CREAM

ANTI ACNE CREAM

 

Efikasno uklanja akne i bubuljice


Indikacije: Za kožu sklonu aknama, dnevna i noćna krema za glatku, blistavu i osveženu kožu bez bubuljica.


Bazirana na jedinstvenoj formuli od posebno odabranih lekovitih biljaka. Dokazano uklanja akne i bubuljice, a ujedno je blaga prema koži i ne izaziva iritaciju. Deluje ciljano na bubuljice i problematična područja.


ALOE VERA ublažava upalu i iritaciju kože, stimuliše regeneraciju kože.


BADEM umiruje i podmlađuje kožu, poboljšava izgled kože


BROĆ pročišćava i hrani kožu, pomaže u otklanjanju akni, ekcema i alergija na koži


Ubrzava zarastanje oštećene kože i sprečava pojavu ožiljaka.


Uputstvo za upotrebu: Naneti na prethodno očišćeno lice, direktno na bubuljice, 2 puta dnevno.

 

CLARINA - ANTI BLEMISH CREAM

ANTI BLEMISH CREAM

 

Efikasno uklanja tamne fleke na koži


Indikacije: Za izbeljivanje tamnih fleka na koži, nastalih usled povreda, opekotina, preteranog izlaganja UV zracima, hiperpigmentacije, hormonskih poremećaja, oksidativnih procesa.


Bazirana na jedinstvenoj formuli od posebno odabranih lekovitih biljaka. Dokazano uklanja tamne fleke na koži, čineći ten ujednačenim. Bezbedna je za korišćenje i ne izaziva iritaciju.


INDIJSKI KOPAL – bogat izvor prirodnih antioksidanasa koji neutrališu oksidativne procese u koži, i na taj način sprečava oštećenja kože i nastanak hiperpigmentacije


SLADIĆ – poseduje anti-inflamatorna svojstva koja kontrolišu hiperpigmentaciju nastalu usled čestih zapaljenskih procesa.


BADEM – ujednačava, podmlađuje kožu i popravlja ten i boju kože


Ubrzava proces oporavka kože i čini ten ujednačenim.


Uputstvo za upotrebu: Naneti na prethodno očišćeno lice, na željena područja, 2 puta dnevno