Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Prvo VICHY suvo ulje protiv starenja i za obnovu zrele kože

Ove godine Vichy ide korak dalje u ekspertizi nege kože koja je pod uticajem hormonskog starenja i predstavlja svoje prvo suvo ulje za negu zrele kože lica

NEOVADIOL MAGISTRAL ELIXIR - PRVO VICHY SUVO ULJE PROTIV STARENJA I ZA OBNOVU ZRELE KOŽE

Ove godine Vichy ide korak dalje u ekspertizi nege kože koja je pod uticajem hormonskog starenja i predstavlja svoje prvo suvo ulje za negu zrele kože lica: Neovadiol Magistral Elixir je novi koncentrat sa izuzetno visokom koncentracijom hranljivih obnavljajućih ulja koji dan za danom hidrira kožu, obnavlja blistavost i vraća osećaj prijatnosti. Inovativno suvo ulje za negu lica ne ostavlja masni sjaj, pruža baršunast osećaj i primereno je za osetljivu kožu. Neovadiol Magistral Elixir omogućava aktivnu obnovu lipida, a uz Neovadiol Magistral hranljivi balzam čini idealan duet za vraćanje mladolikosti zreloj koži.

Prvo Vichy suvo ulje za negu lica ne ostavlja masni sjaj i pruža baršunast osećaj na koži. Formula obogaćena sastojkom gamma oryzanol, koji deluje kao moćan antioksidans, i visokom koncentracijom hranljivih ulja koja sadrže omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži obnovu lipida kako bi pospešila njen odbrambeni mehanizam i održala vlažnost. Koža je nahranjena, blistava i izglađena. Neovadiol Magistral Elixir primeren je za osetljivu kožu. Ne sadrži parabene.

Proizvod se može koristiti samostalno, kao dodatak dnevnoj nezi ili kao maska.

KAO SERUM

Potrebno je staviti jednu kap na dlan i naneti direktno na čistu kožu lica. Koža je trenutno nahranjena i hidrirana. U zavisnosti od potreba kože, poželjno je nakon seruma naneti i dnevnu negu.

KAO BALZAM

Potrebno je dodati kap dnevnoj nezi kako bismo stvorili prijatnu teksturu balzama kada je koži potrebna intenzivna i duboka nega. Koža je trenutno umirena i zaštićena.

KAO MASKA

Potrebno je naneti 10 kapi na celo lice i ostaviti na koži 10 minuta kako bi koža iskoristila sve prednosti vitalnih ulja koja sadrže obnavljajuća svojstva. Koža trenutno postaje popunjena.

0